Bekijk het artikel hier »
Helaas gaat de jaarlijkse barbecue met de zomervakantie niet door wegens Corona, daarom verwennen wij onze medewerkers met dit lekkere barbecue-pakket! #keepitcool #VOVU #waardering #barbecue #delaatsteloodjes Bekijk het artikel hier »
Vovu Metaalbewerking is wederom geslaagd voor de ISO 9001:2015 audit. En daar zijn we iedere keer toch wel weer trots op! Bekijk het artikel hier »
Lees meer over VOVU metaalbewerking: De meetkamer laten bedienen door een robot, een heel proces! - Nieuws Bekijk het artikel hier »
Ook in deze bijzondere tijden gaan de ontwikkelingen bij Vovu metaalbewerking gewoon door. 24/7 frezen is hier gewoonte van de dag! Twee splinter nieuwe OKK HMC freesmachines in combinatie met robot belading gaan onze capaciteit flink verhogen! #OKK #Fanuc #Gibas #CNC Bekijk het artikel hier »
Vovu metaalbewerking bv. is een innoverend en vooruitstrevend bedrijf gevestigd in Uden en telt ruim vijftig medewerkers. Vovu beschikt over een modern en geavanceerd machinepark en is iedere dag druk bezig met nieuwe ontwikkelingen om zich te blijven onderscheiden van zijn concurrenten. Sinds 1987.... Bekijk het artikel hier »
We zijn het nieuwe jaar goed begonnen met het plaatsen van twee nieuwe zaagmachines! Op deze manier kunnen we onze productieafdelingen nog efficiënter voorzien van materiaal. Bekijk het artikel hier »
Wij wensen u allen prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar! Wij kijken ernaar uit om in 2020 weer samen te werken. #merrychristmas #Vovu Bekijk het artikel hier »
Wie zoet is krijgt lekkers..😋 dank je wel Sint en Piet! Bekijk het artikel hier »
Morgen de laatste dag op de beurs in Jöngköping Zweden. We zijn nu al erg tevreden! #Elmia #subcontractors Bekijk het artikel hier »
Onze tweede meetmachine is binnen! Wanneer je je productiecapaciteit uitbreid, zul je je meetcapaciteit ook moeten uitbreiden! Bekijk het artikel hier »
Onze nieuwe productie hal begint al aardig vorm te krijgen! 24/7 frezen wordt door deze uitbreiding op onze robotcellen gewoonte van de dag! Drie splinter nieuwe freesmachines zijn onderweg, to be continued! Bekijk het artikel hier »
Vovu metaalbewerking is 12 t/m 15 November aanwezig op de Elmia subcontractor beurs in Jönköping Zweden, DE onderaannemers beurs van Noord-Europa. De vooruitzichten zijn erg goed en wij zijn er helemaal klaar voor. Kom je ook even kijken? Je bent meer dan welkom! We zijn te vinden op stand B06:35 Pak je gratis toegangskaarten in de link hieronder! https://www.elmia.se/en/subcontractor/for-visitors/entrance-ticket-online/?code=F490000 Bekijk het artikel hier »
Lees meer over VOVU metaalbewerking: Stap voor stap op weg naar procesmatig denken - Nieuws Bekijk het artikel hier »
UDEN | Er is een schreeuwend tekort aan technisch opgeleide mensen. Om de techniekbranche een impuls te geven, ondersteunt het project Sterk Techniekonderwijs scholen en regio's bij het maken en uitvoeren van regionale plannen. Het Udens College doet mee aan dit project. Onder andere door samenw... Bekijk het artikel hier »
Vovu Metaalbewerking is opzoek naar CNC operators frezers! Ben jij geïnteresseerd in een baan in een modern en innoverend bedrijf met een geavanceerd machine park? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega, en een belangrijke schakel in ons hechte en gezellige team! Klik op de link voor de vacature. https://www.vovu.eu/vacatures/vacature-cnc-operator-(frezer)/ Bekijk het artikel hier »
https://www.youtube.com/watch?v=JmZ59C-6ox0 Vovu metaalbewerking is uiteraard ook aangesloten bij SMO. Wij zijn trots om aan dit gave promo filmpje meegewerkt te mogen hebben! Bekijk het artikel hier »
https://www.youtube.com/watch?v=JmZ59C-6ox0 Vovu metaalbewerking is uiteraard ook aangesloten bij SMO. Wij zijn trots om aan dit gave promo filmpje meegewerkt te mogen hebben! Bekijk het artikel hier »
We hebben weer grote plannen en deze twee gele heren hebben hier alles mee te maken. 700 kilo manoeuvreren zij met gemak! Automatisering en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. To be continued! Bekijk het artikel hier »
Bekijk het artikel hier »
Vovu Metaalbewerking was als leerbedrijf aanwezig bij de open dag van Vakopleiding Techniek in Cuijk. Het doel was doorstromers enthousiast maken voor de techniek en daarnaast werven voor het bedrijf en de school. Veel bezoekers en interessante bedrijven, kortom weer een succes! Tot volgend jaar! #metaalpact Bekijk het artikel hier »
Vovu Metaalbewerking is opzoek naar CNC operators! Ben jij geïnteresseerd in een baan in een modern en innoverend bedrijf met een geavanceerd machine park? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega, en een belangrijke schakel in ons hechte en gezellige team! Bekijk hier de vacature; https://metaalpact.nl/cnc-operator/ Bekijk het artikel hier »
We kijken terug op een superbeurs bij de Elmia Subcontractors fair in Jönköping in Zweden. Veel enthousiaste bezoekers gesproken, en nieuwe connecties gelegd. Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot volgend jaar! #metaalpact Bekijk het artikel hier »
Net als voorgaande jaren zijn wij vanuit Vovu Metaalbewerking aanwezig op de Elmia subcontractor beurs in Zweden. Dus ben je toevallig in de buurt van Jönköping in Zweden? Dan ben je uiteraard van harte welkom! Wij zorgen voor toegangskaarten! #metaalpact Bekijk het artikel hier »
Wij zoeken CNC-draaiers! Wil jij deel uitmaken van een innoverende organisatie, en aan het roer staan van een modern machinepark? Solliciteer hier: https://metaalpact.nl/vacature-cnc-draaier-vovu Bekijk het artikel hier »

Nieuws

Blijf op de hoogte over Vovu en de ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking.

Volg ons ook op Facebook en Linkedin!