Verspanen wat is dat eigenlijk? 🤔 In het onderstaande korte filmpje krijg je een duidelijk beeld van wat een verspaner doet en hoe je dit kunt worden! Enthousiast geworden voor deze BBL opleiding? Meld jezelf dan aan via de link in de eerste comment of via onze website www.vovu.nl! Om dit mooie beroep eens onder de aandacht te brengen wordt delen gewaardeerd! #verspanen #verspaner #techniek #sterktechniekonderwijs #vakopleidingtechniek #bbl #cnc #sterktechniek #sto Bekijk het artikel hier »
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij bekend met het bedienen van multitasking CNC draai machines? Kijk dan snel naar onze vacature! 💪 https://www.vovu.eu/vacatures/vacature-cnc-operator-(draaier)/ Bekijk het artikel hier »
Bekijk het artikel hier »
Wij wensen u allen prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar! Wij kijken ernaar uit om in 2021 weer samen te werken! #merry #christmas #Vovu Bekijk het artikel hier »
Scherp, analytisch en punctueel zijn woorden die jou kenmerken. Jij weet het overzicht te bewaren en hebt het inzicht om te schakelen indien waar en wanneer nodig. Zorgen dat alles Bekijk het artikel hier »
Twee rechterhanden, verstand van (elektro)techniek en leidinggevende capaciteiten. Ervoor zorgen dat de productie (letterlijk) als een geoliede machine loopt en blijft lopen. Samen met het team wat onder jouw leiding Bekijk het artikel hier »
Gelukkig heeft de Sint met zijn pieten ons niet overgeslagen 😁 Fijne Sinterklaas! #metaalbewerking #verspanen #vovu #sinterklaas #chocoladeletters Bekijk het artikel hier »
Vovu metaalbewerking bv. is een innoverend en vooruitstrevend bedrijf gevestigd in Uden en telt ruim vijftig medewerkers. Vovu beschikt over een modern en geavanceerd machinepark en is iedere dag druk bezig met nieuwe ontwikkelingen om zich te blijven onderscheiden van zijn concurrenten. Sinds 1987.... Bekijk het artikel hier »
Corona brengt een hoop nieuwe uitdagingen met zich mee. Om onszelf en onze relaties te beschermen houden we het contact op locatie zo minimaal als mogelijk. Bij het toch noodzakelijk contact zijn onderstaande maatregelen actief voor bezoekers. #samentegencorona Bekijk het artikel hier »
Bekijk het artikel hier »
Helaas gaat de jaarlijkse barbecue met de zomervakantie niet door wegens Corona, daarom verwennen wij onze medewerkers met dit lekkere barbecue-pakket! #keepitcool #VOVU #waardering #barbecue #delaatsteloodjes Bekijk het artikel hier »
Vovu Metaalbewerking is wederom geslaagd voor de ISO 9001:2015 audit. En daar zijn we iedere keer toch wel weer trots op! Bekijk het artikel hier »
Lees meer over VOVU metaalbewerking: De meetkamer laten bedienen door een robot, een heel proces! - Nieuws Bekijk het artikel hier »
Ook in deze bijzondere tijden gaan de ontwikkelingen bij Vovu metaalbewerking gewoon door. 24/7 frezen is hier gewoonte van de dag! Twee splinter nieuwe OKK HMC freesmachines in combinatie met robot belading gaan onze capaciteit flink verhogen! #OKK #Fanuc #Gibas #CNC Bekijk het artikel hier »
Nauwe samenwerking helpt aan wensen van de klant te voldoen Dat een product exact volgens de specificaties van de klant is geproduceerd, wil nog niet zeggen dat het product daadwerkelijk ... Bekijk het artikel hier »
Vovu metaalbewerking bv. is een innoverend en vooruitstrevend bedrijf gevestigd in Uden en telt ruim vijftig medewerkers. Vovu beschikt over een modern en geavanceerd machinepark en is iedere dag druk bezig met nieuwe ontwikkelingen om zich te blijven onderscheiden van zijn concurrenten. Sinds 1987.... Bekijk het artikel hier »
We zijn het nieuwe jaar goed begonnen met het plaatsen van twee nieuwe zaagmachines! Op deze manier kunnen we onze productieafdelingen nog efficiënter voorzien van materiaal. Bekijk het artikel hier »
Wij wensen u allen prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar! Wij kijken ernaar uit om in 2020 weer samen te werken. #merrychristmas #Vovu Bekijk het artikel hier »
Wie zoet is krijgt lekkers..😋 dank je wel Sint en Piet! Bekijk het artikel hier »
Morgen de laatste dag op de beurs in Jöngköping Zweden. We zijn nu al erg tevreden! #Elmia #subcontractors Bekijk het artikel hier »
Onze tweede meetmachine is binnen! Wanneer je je productiecapaciteit uitbreid, zul je je meetcapaciteit ook moeten uitbreiden! Bekijk het artikel hier »
Onze nieuwe productie hal begint al aardig vorm te krijgen! 24/7 frezen wordt door deze uitbreiding op onze robotcellen gewoonte van de dag! Drie splinter nieuwe freesmachines zijn onderweg, to be continued! Bekijk het artikel hier »
Vovu metaalbewerking is 12 t/m 15 November aanwezig op de Elmia subcontractor beurs in Jönköping Zweden, DE onderaannemers beurs van Noord-Europa. De vooruitzichten zijn erg goed en wij zijn er helemaal klaar voor. Kom je ook even kijken? Je bent meer dan welkom! We zijn te vinden op stand B06:35 Pak je gratis toegangskaarten in de link hieronder! https://www.elmia.se/en/subcontractor/for-visitors/entrance-ticket-online/?code=F490000 Bekijk het artikel hier »
Lees meer over VOVU metaalbewerking: Stap voor stap op weg naar procesmatig denken - Nieuws Bekijk het artikel hier »
UDEN | Er is een schreeuwend tekort aan technisch opgeleide mensen. Om de techniekbranche een impuls te geven, ondersteunt het project Sterk Techniekonderwijs scholen en regio's bij het maken en uitvoeren van regionale plannen. Het Udens College doet mee aan dit project. Onder andere door samenw... Bekijk het artikel hier »

Nieuws

Blijf op de hoogte over Vovu en de ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking.

Volg ons ook op Facebook en Linkedin!