NederlandsDeutschEnglish

 

Home Kwaliteit Kwaliteit in CNC verspaning
Kwaliteit in CNC verspaning PDF Afdrukken E-mail

Optimale beheersing en integratie van het bedrijfsproces

Het kwaliteitssysteem van VOVU is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en wordt jaarlijks geëvalueerd door Tüv Nederland. Vele bedrijven zijn tegenwoordig ISO gecertificeerd en werken volgens een bepaald kwaliteitssyteem dat moet voldoen aan de gestelde eisen en normen. De invulling en uitvoering van deze normen en systemen verschillen nogal tussen het ene en het andere bedrijf. VOVU Metaalbewerking bv onderscheidt zich doordat het kwaliteitssyteem in hoge mate doorontwikkeld en geautomatiseerd is ten opzichte van bedrijven met conventionele en verouderde kwaliteitssystemen.

 

Geïntegreerde processen

Een softwarepakket dat speciaal ontwikkeld is als productiemanagementsysteem wordt gebruikt om alle productiegegevens vast te leggen en te verwerken. Per klant en per product worden de klantspecificaties, CAD/CAM programma’s, gereedschapslijsten, opspanningslijsten en meetlijsten aangemaakt en opgeslagen. Door het digitaal verwerken van de meetgegevens wordt de procesbeheersbaarheid aangetoond.

Door deze manier van werken wordt per product de gehele werkwijze vastgelegd, zodat de klant bij herhalingsseries de garantie heeft dat zijn product iedere keer aan dezelfde kwaliteit voldoet.

De combinatie van een modern machinepark en een ver doorgevoerd kwaliteitssyteem met volledige procesbeheersing zorgt ervoor dat VOVU een uitermate geschikte partner is voor uw terugkerend productiewerk, in kleine tot grote series.